Друк

Випускний в «Університеті третього віку»

.

«Вчитись ніколи не пізно!», - говорить народна мудрість. А випускники «Університету третього віку» довели це на власному прикладі.

«Університет третього віку» це один із видів соціального навчання, яке переслідує не здобуття професії, а забезпечує персональний розвиток, соціальну адаптацію та збереження активної життєвої позиції людей поважного віку.
Протягом року в Університеті працювало два факультети: «Основи медичних знань та здорового способу життя» і «Хоровий факультет». Серед викладачів були представники місцевих органів влади працівники бібліотек, медичні працівники, працівники територіального центру, громадські діячі. Увесь рік студенти охоче відвідували лекції, демонстрували навики і вміння під час занять, отримували знання і навіть подорожували.
Нині свій випускний святкують 18 вже колишніх студентів «Університету третього віку». Із відмінним проходженням навчання поважних випускників привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко та депутат Житомирської обласної ради Віктор Мельник, який у свою чергу виконав почесну місію - урочисто вручив кожному сертифікат та подарунок з нагоди закінчення навчання. Урочисту частину свята змінив святковий концерт за участі як артистів нашого краю, та і самих поважних випускників.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8980-vipusknij-v-universiteti-tretogo-viku#sigProGalleriacef97dcff0
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8980-vipusknij-v-universiteti-tretogo-viku#sigProGalleria69f758d005
joomlamodniyportal.ru