Друк

95 – річний ювілей жительки села Ярунь

.

Свій поважний 95-річний ювілей зустріла жінка-мати, жінка-трудівниця, шанована жителька села Ярунь Варвара Гаврилівна Кухарчук.

Привітати ювілярку із знаменною датою завітали численні гості – перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Оксана Морозова, директор районного територіального центру соціального обслуговування Ніна Івасів та Ярунський сільський голова Сергій Жук. Вони щиро віншували довгожительку квітами, подарунками та бажали їй міцного здоров'я, благополуччя, родинного затишку, тепла та Божого благословення.
Життєвий шлях Варвари Гаврилівни був нелегкий та тернистий. Цій жінці, як і кожному із покоління ветеранів, довелося пережити усі страхіття ХХ століття. Та негаразди загартували в ній дух непохитної жінки і за це Господь подарував їй довголіття.
Варвара Гаврилівна народила та виховала 4-х дітей. Нині ювілярка є щасливою бабусею 11-х онуків та 2-х правнуків, для яких вона залишається душею та берегинею роду.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8979-95-richnij-yuvilej-zhitelki-sela-yarun#sigProGalleria88890349cc
joomlamodniyportal.ru