Друк

ЗУСТРІЧ З ВИПУСКНИКАМИ

.

Сьогодні, 16 травня, службою у справах дітей райдержадміністрації була організована традиційна зустріч керівництва району з випускниками 11-х класів шкіл району з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Цього року в районі документ про повну середню освіту отримає семеро випускників з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Для них й було організовано цей урочистий захід. Цьогоріч з випускниками шкіл зустрівся заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік.
Звертаючись до дітей, Андрій Васильович поздоровив всіх із завершенням навчання та побажав знайти власний життєвий шлях і стати гідними громадянами нашої держави.
«Бажаю вам успіхів на життєвому шляху. З легкістю досягайте усіх поставлених перед собою цілей та висот. Ніколи не здавайтеся і не стійте на місці. Попри все, завжди сміло крокуйте вперед. Ваше майбутнє залежить лише від вас, шановні випускники. Тому, бажаю вам зробити правильний вибір та вступити до омріяних ВУЗів. Нехай всі ваші мрії здійсняться!», - сказав у своєму зверненні Андрій Подік.
Під час зустрічі начальник служби у справах дітей Володимир Бойко розповів про дітей-випускниів, які в свою чергу, поділились із присутніми своїми планами на майбутнє, захопленнями та мріями.
З напутніми словами до випускників звернулися директор Новоград-Волинського міського центру зайнятості Віктор Сербін та головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Валентина Андрощук.
По завершенню зустрічі батьки-вихователі та їх діти-випускники були відзначені подарунками та грошовою допомогою від районної державної адміністрації.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8917-zustrich-z-vipusknikami#sigProGalleriac668352b8e
joomlamodniyportal.ru