Друк

Ми – українці! І ми цим пишаємось!

.

Сьогодні Україна відзначає День вишиванки. Це день усвідомлення себе українцем, частиною великого самобутнього народу, це день єдності зі своєю нацією.

День вишиванки ‒ це свято, в першу чергу, сповідування української традиції і культури, апеляція до української національної свідомості і духу єдності народу.
Українська вишиванка - національна святиня! В її орнаменті можна побачити сліди історії нашої країни та свого роду. Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв'язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг!
Долучились до святкування Дня вишиванки і працівники Новоград-Волинської районної державної адміністрації, її структурних підрозділів, відділів і управлінь, на чолі з заступником голови райдержадміністрації Андрієм Подіком, традиційно одягнувши на роботу українське національне вбрання.
Шановні земляки! Ніколи не забувайте своє коріння, шануйте свою культуру та традиції, незалежно від того де ви є сьогодні. Пишайтесь своєю країною. Нехай те «Я українець!» завжди звучить гордо з ваших вуст. Пам'ятаймо, що в єдності наша сила!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8916-mi-ukrajintsi-i-mi-tsim-pishaemos#sigProGalleriabd37b41678
joomlamodniyportal.ru