Друк

Бережіть природу, діти

.

Про екологію напишемо ми гасла,

Щоб іскра доброти в дущі не згасла.
І щоб людина з самих юних літ
Добро несла в казковий білий світ.

Н. Красоткіна

 

Матінка-Земля. Цей вислів ми нерідко чуємо у нашому повсякденному житті і використовуємо його у нашому спілкуванні. Що він означає і що ми в нього вкладаємо, ‑ буквально зображено в самому формулюванні і формі подібної фрази. Земля — наша годувальниця, наш спільний дім, у якому створені для нас абсолютно унікальні умови, що дозволяють нам не тільки виживати, але й насолоджуватися життям у всій її красі і різноманітності. Вона віддає нам себе цілком, беззаперечно дарує свою любов. Як любляча мати живить, одягає і виховує нас — своїх дітей. Чим ми їй віддячуємо?

У Наталівській сільській бібліотеці Новоград-Волинського району відбулася екологічна година «Бережіть природу діти» (до Міжнародного дня Матері-Землі). На заході були присутні учні Наталівської ЗОШ І-ІІ ступенів на чолі з заступником директора з навчально-виховної роботи Тетяною Семенишиною та бібліотекарі Новоград-Волинського району.  

Бібліотекар Ганна Кочук розповіла дітям як важливо берегти природу, зачитала вірші про природу та провела бліц-опитування про бережливе ставлення до природи дітей та дорослих. Школярі брали активну участь у проведені заходу, роздивлялися книги про екологію, задавали цікаві дитячі запитання.
Усі присутні на екологічній годині зробили висновок: життя людини залежить від того, у якому стані ми збережемо багатства нашої планети.

Матеріал підготувала директор

районної бібліотеки імені Лесі Українки

Лариса Ковалевська

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8874-berezhit-prirodu-diti#sigProGalleria1857013c28
joomlamodniyportal.ru