Друк

Чемпіонат районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу

.

З 24 лютого по 16 березня 2019 року було проведено дев'ятий чемпіонат Новоград-Волинської районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед фізкультурно-спортивних клубів при сільських радах району.

В цьому чемпіонаті взяли участь чоловічі волейбольні команди з сіл – Великий Молодьків, Пилиповичі, Токарів та Орепи.
Змагання проходили в трьох зонах за коловим принципом.
У фіналі, який пройшов в с.Орепи, продемонструвавши дружну, колективно-результативну гру минулорічні чемпіони – волейбольний клуб «Торпеда» з с.Пилиповичі у напруженій боротьбі здолали лише у третій партії спортсменів з Великого Молодькова (2:1), але цього було недостатньо для перемоги вцілому. У двох попередніх, які проходили в Пилиповичах та Великому Молодькові кращими були волейболісти з клубу «Світоч» (Великий Молодьків).
І ось вже вчетверте поспіль волейболісти – Валага Олексій, Яковенко Іван, Пилипчук Іван, Храбан Олександр, Мосійчук Ярослав, Фатеєв Микола, Храбан Ігор, Козачук Іван, Пятак Олександр здобули звання переможців чемпіонату районної організації ВФСТ «Колос», набравши 22 очки.
Другими фінішували спортсмени волейбольного клубу «Торпеда» з с.Пилиповичі – 20 очок, а третіми токарівські спортсмени – 8 очок.
Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, меделями, дипломами відповідних ступенів, грамотами та подяками.
Від імені Новоград-Волинської організації ВФСТ «Колос» в першу чергу хочу подякувати всім спортсменам, представникам команд, які взяли участь в чемпіонаті, а також хочу висловити слова подяки всім тим людям, які були причетні до цього дійства. Сьогодні, не зважаючи, на важку фінансово-економічну та політичну ситуацію в Україні, колосівці стали згуртованішими і сильнішими. Саме наша єдність допомогла нам вистояти, зберегти та примножити славні традиції фізкультурно-спортивного руху в лавах «Колос».

Голова організації ВФСТ «Колос» В.Ф.Троцький

joomlamodniyportal.ru