Друк

Круглий стіл у міському центрі зайнятості

.

Сьогодні, 21 грудня, у приміщенні Новоград-Волинського міського центру зайнятості було проведено засідання круглого столу з питань організації громадських робіт та джерел їх фінансування у наступному 2019 році.

Розпочалося засідання із урочистих привітань. Представник районної влади – заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік привітав колектив Новоград-Волинського міського центру зайнятості з 28-ю річницею створення Державної служби зайнятості. «Від імені районної влади, зичу всьому дружньому колективу подальших професійних успіхів, творчого натхнення, нових здобутків у вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров'я, щастя, родинного затишку та здійснення усіх ваших життєвих планів», - сказав Андрій Васильович у своєму зверненні.
Під час зустрічі учасники круглого столу обговорили стан ринку праці у нашому районі. Директор міського центру зайнятості Віктор Сербін проінформував про роботу центру зайнятості щодо регулювання ситуації на ринку праці та розповів, що службою зайнятості здійснюється комплекс заходів щодо сприяння молоді та інших соціально-вразливих верств населення у працевлаштуванні, наданні їм профорієнтаційних послуг, проведенні професійного навчання, організації громадських та тимчасових робіт. А зазначені пріоритетні напрямки активного державного регулювання ринку праці є основою в активній політиці зайнятості. Також під час наради була обговорена ситуація щодо зайнятості населення району на сьогоднішній день та шляхи вирішення проблем працевлаштування.
Після доповіді Віктора Сербіна, присутні заслухали інформацію щодо питання організації громадських робіт та джерела їх фінансування, і обговорили механізми з удосконалення організації цих робіт.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8622-kruglij-stil-u-miskomu-tsentri-zajnyatosti#sigProGalleria22479af1b0
joomlamodniyportal.ru