Друк

У військовому комісаріаті відбулися заняття

.

Сьогодні, 12 грудня, у приміщенні Новоград-Волинського об'єднаного міського військового комісаріату відбулося інструктивно-методичне навчання для секретарів та відповідальних працівників за ведення військового обліку сільських рад.

Навчальні збори цього дня провели – військовий комісар Новоград-Волинського ОМВК підполковник Сергій Канюка, заступник військового комісара – начальник відділення комплектування майор Руслан Андрійчук та головний спеціаліст з мобілізаційної та режимно-сектетної роботи райдержадміністрації Леонід Кур'ята.
Серед питань порядку денного: організація і проведення приписки юнаків 2002 року народження, підведення підсумків щодо призову громадян України на строкову військову службу восени 2018 року і відбору громадян на військову службу за контрактом, ведення військового обліку та звітності про чисельність військовозобов'язаних у районі.
У ході роботи, присутні отримали детальні роз'яснення та рекомендації, якими вони мають керуватися при виконання покладених на них обов'язків, та почули вичерпні відповіді на посталі питання.
Наприкінець навчання, відповідальних осіб за ведення військового обліку попросили вчасно та оперативно подавати звітну інформацію до військового комісаріату та тримати під пильним контролем виконання розпоряджень голови райдержадміністрації.
Після навчальних зборів присутнім були надані методичні рекомендації.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8594-u-vijskovomu-komisariati-vidbulisya-zanyattya#sigProGalleria067db96878
joomlamodniyportal.ru