Друк

Військових привітали з Днем Збройних Сил України

.

День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогодення, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора.

6-го грудня у День Збройних Сил України заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік привітав з професійним святом військовослужбовців району. Урочистості з нагоди свята відбулися у клубі військової частини А3814.
Андрій Васильович від імені районної влади привітавши військовослужбовців з професійним святом, висловив подяку військовим за успіхи у бойовій підготовці, зразкову військову дисципліну, професійну майстерність, віддану працю, спрямовану на зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави, старанність і сумлінне виконання визначених завдань. «Бажаю вам незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров'я, здійснення всіх ваших мрій і задумів, добра, професійних успіхів та нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові», - сказав у своєму зверненні Андрій Подік.
Також своїх колег зі святом – Днем Збройних Сил України, привітав господар урочистого заходу – командир полку, полковник Микола Борісов. Микола Миколайович подякував бійцям за відмінну службу на благо нашої держави та нагородив кращих з кращих нагрудними знаками.
Окрім того, під час урочистих зборів кращих військовослужбовців було відзначено Почесними грамотами, грамотами, подяками та грошовими преміями від районної державної адміністрації та районної ради.
Гарний настрій та чудову атмосферу свята своїми неповторними виступами створили юні артисти та колективи нашого краю.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8581-vijskovikh-privitali-z-dnem-zbrojnikh-sil-ukrajini#sigProGalleria4313c01886
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8581-vijskovikh-privitali-z-dnem-zbrojnikh-sil-ukrajini#sigProGalleria0e0666f788
joomlamodniyportal.ru