Друк

Насильству – НІ!

.

В рамках Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства» 3 грудня 2018 року для учнів Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено інформаційно-просвітницьку лекцію за участі головного спеціаліста служби у справах дітей райдержадміністрації Костюченко Г., фахівця із соціальної роботи Новоград-Волинського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Опанасюк А., старшого інспектора ювенальної превенції Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області Швайківського Р.

Діти отримали інформацію про визначення та види домашнього насильства, про права на свободу, особисту недоторканість, захист гідності та найкраще забезпечення їх інтересів, а також про державні установи, де вони можуть знайти підтримку та захист.
Учням наголошено, що вони мають не тільки права, але й обов'язки. Тому за допомогою презентації школярі отримали корисну інформацію про насилля та жорстоке поводження серед підлітків або «Булінг», про необхідність дотримання дисципліни та правил поведінки в школі, відвідування шкільних занять.
Працівником поліції було наголошено на основних аспектах відповідальності за вчинення насильства відносно дітей, жорстоке поводження з ними, а також за вчинення самими неповнолітніми негативних дій та проявів.
Обговорення такої непростої теми насилля та жорстокого поводження серед шкільної молоді є підтвердження того, що для району важливим є питання піклування про своє майбутнє покоління, забезпечення поваги до гідності дітей, створення належних умов для їх повноцінного, а головне – безпечного життя та виховання.

Служба у справах дітей райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8579-nasilstvu-ni#sigProGalleria33dfd0e34f
joomlamodniyportal.ru