Друк

Волонтерів Новоград-Волинщини привітали зі святом

.

Волонтерська діяльність є основою розвитку громадянського суспільства, втілює в себе найшляхетніші бажання людини - прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей.

Саме сьогодні, 5 грудня, у Міжнародний день волонтера керівництво району - перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, голова районної ради Дмитро Рудницький та заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович зустрілися з волонтерами району.
Очільники району привітали волонтерів зі святом, висловили щирі слова подяки від імені кожного громадянина за безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує, та побажали успіхів у всіх справах і починаннях.
За патріотизм та особистий вагомий внесок у підтримку військовослужбовців Збройних Сил України, оперативне вирішення питань щодо соціального та матеріального забезпечення учасників операції об'єднаних сил, співпрацю, розвиток волонтерського руху та з нагоди свята кращих волонтерів району було відзначено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Серед нагороджених: Жанна Бороздіна, Ірина Мінєєва, Тетяна Ковальчук, Олеся Єгорова.
Шановні волонтери, нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Низький уклін вам за ваші добрі справи. Нехай ніколи не забракне у вас сил, наснаги, ентузіазму та виповняться усі ваші добрі задуми.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru