Друк

«Свято добра»

.

Щороку на початку грудня у Міжнародний день інвалідів уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.
30 листопада спеціалісти Новоград-Волинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організували свято для дітей з особливими потребами, за участю першого заступника голови районної державної адміністрації Даниленко Наталії Володимирівни на базі Центру Раннього Розвитку «Талантик». Для дітей з особливими потребами була представлена інтерактивна програма «Свято добра». Діти активно приймали участь в різноманітних конкурсах, за що отримували призи. Захід пройшов у невимушеній атмосфері, доброзичливості і взаємоповазі. Адже за роки відзначення Міжнародного дня інвалідів районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді учасники між собою стали більше, ніж просто знайомими. Завдяки подібним заходам, вони відчувають свою потрібність, мають змогу реалізувати таланти, поспілкуватися з однодумцями. І в решті решт, повірити у себе, адже ми у них завжди віримо!
Дуже важливо, щоб кожна дитина зростала щасливою і могла самореалізуватися. Особливо актуально це для дітей з функціональними обмеженнями. Саме з метою сприяння самовизначення і самореалізації дітей з особливими потребами, стимулювання розвитку їх творчих інтересів привертання уваги громадськості до проблем дітей з особливими потребами, Новоград-Волинським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щороку проводиться конкурс "Повір у себе і в тебе повірять інші", в якому взяли участь 20 дітей з функціональними обмеженнями.

Новоград-Волинський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8566-svyato-dobra#sigProGalleria57a9d5d614
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8566-svyato-dobra#sigProGalleria813f9ea73d
joomlamodniyportal.ru