Друк

Працівників прокуратури привітали з професійним святом

.

Сьогодні, 30 грудня, працівників прокуратури району вітали з професійним святом.

Колектив прокуратури Новоград-Волинщини в особі керівника Новоград-Волинської місцевої прокуратури Житомирської області Галини Пилипчук привітали представники районної влади – перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, голова районної ради Дмитро Рудницький та заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович.

Вони адресували щирі вітання всьому колективу прокуратури та відзначили, що важливою гарантією на шляху зміцнення законності та правопорядку, забезпечення миру, справедливості й спокою є налагодження спільної та ефективної роботи усіх правоохоронних органів. Подякувавши за роботу, керівники району побажали всьому дружньому колективу працівників прокуратури нашого краю міцного здоров’я, миру, благополуччя, злагоди в родинах, професійних успіхів та досягнення поставлених цілей й результатів.

З нагоди свята та за сумлінне виконання службових обов’язків, досягнення гарних результатів у роботі, кращих з кращих працівників органів прокуратури нашого району було відзначено Почесними грамотами та грамотами районної державної адміністрації.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru