Друк

На передодні Міжнародного дня людей з інвалідністю

.

3 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав осіб з інвалідністю і їх участі в житті суспільства.

На передодні цього дня перший заступник голови районної державної адміністрації Даниленко Наталія Володимирівна, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Морозова Оксана, директор територіального центру соціального обслуговування Івасів Ніна та Великомолодьківський сільський голова Левчук Лариса Євгенівна відвідали громадян з інвалідністю Великомолодьківської сільської ради.
Під час зустрічі громадяни розповідали про свої проблеми, отримали відповіді на питання і поставили присутнім завдання для можливого вирішення.
Зазвичай таких людей називають людьми із особливими потребами. Однак попри свої недуги вони демонструють світові свої над можливості і стають для абсолютно здорових громадян прикладом мужності та рішучості зайняти активну життєву позицію. Ми ще раз переконались в цьому. Нас зустрічали теплими словами вдячності, піснею.

За інформацією територіального центру Новоград-Волинського району

joomlamodniyportal.ru