Друк

У районі вшанували пам'яті жертв голодоморів

.

Голодомор – не історична давнина, а глибока духовна рана, яка нестерпним болем пронизує пам'ять як його очевидців, так і сучасне покоління.

Наше завдання - зберегти пам'ять про все, що відбулося на українській землі. І героїчне, і трагічне. Саме тому, щороку в останню суботу листопада наша країна згадує мільйони невинних жертв голодоморів. Всі ми сумуємо та віддаємо данину шани тим, хто не скорився і чинив супротив.
Тож сьогодні, 24 листопада, вшанувати світлу пам'ять усіх, хто втратив життя під час голодоморів у минулому столітті до Меморіалу Пам'яті, що на території Брониківської сільської ради прийшли небайдужі нащадки. Серед присутніх представники районної влади - перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович. Присутні згадали страшні події минулого та вшанувуали світлу пам'ять невинних жертв голодоморів хвилиною мовчання.
Після чого всі присутні на чолі з районною владою, поклали квіти та символічні колоски пшениці до підніжжя Меморіалу Пам'яті.
Панахиду за безневинними жертвами голодоморів провів протоієрей округи, настоятель Свято-Михайлівської парафії отець Геннадій.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8550-u-rajoni-vshanuvali-pam-yati-zhertv-golodomoriv#sigProGalleria6f0c920833
joomlamodniyportal.ru