Друк

Відбулася 17 сесія районної ради VII скликання

.

Сімнадцяте пленарне засідання районної ради сьомого скликання під головуванням Дмитра Рудницького – голови районної ради, відбулося сьогодні у великій залі Будинку рад.

У роботі сесії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, начальники районних управлінь і служб, сільські голови та голови ОТГ, керівники підприємств, установ, організацій, представники засобів масової інформації.
На початку сесії районними депутатами було обрано секретаріат, сформовано порядок денний та затверджено регламент роботи сесії.
Після чого у ході засіданні були розглянуті наступні питання: Інформація голови Новоград-Волинської районної виборчої комісії; Про готовність закладів освіти, охорони здоров'я, культури до роботи в осінньо-зимовий період; Про підготовку дорожнього комплексу району до осінньо-зимового періоду; Звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року; Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік; Питання комунальної власності; Про районну цільову соціальну програму «Цукровий діабет» на 2018-2020 роки та багато інших важливих питань порядку денного.
Підсумовуючи можна сказати, що сімнадцята сесія районної ради пройшла злагоджено та конструктивно. Всі питання порядку денного були детально розглянуті та прийняті відповідні рішення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8467-vidbulasya-17-sesiya-rajonnoji-radi-vii-sklikannya#sigProGalleriaa4d3e66b12
joomlamodniyportal.ru