Друк

Урочисте відкриття нового навчального року в Університеті третього віку

.

Сімнадцятого жовтня територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району на базі відділення денного перебування у с. Ярунь проводить відкриття навчального року в Університеті третього віку.

На відкриття прибули поважні гості: Даниленко Наталія Володимирівна – перший заступник голови районної державної адміністрації, Андрущенко Людмила Аркадіївна – начальник управління праці та соціального захисту населення РДА, Ярунський сільський голова Жук Сергій Сергійович, директор територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського району Івасів Ніна Францівна.
Наталія Даниленко виступила зі словами привітання відкриття навчального року в Університеті третього віку, побажаннями та теплими словами в адресу наших людей похилого віку, які не дивлячись ні на що, тягнуться до знань.
«Університет третього віку» це такий вид соціального навчання, який відноситься до так званої неформальної освіти, він не ставить за головну мету отримання основної професії та подальшого працевлаштування, а дає персональний розвиток, соціальну адаптацію та збереження активної життєвої позиції людей похилого віку. Накопичення нових знань дозволяє слухачам реалізувати свої здібності, залишатися самостійними і бути менш схильними до стресових ситуацій у кризовий період. Цей проект переслідує єдину мету –«Освіта впродовж усього життя».
Основними завданнями надання послуги є організація та проведення безкоштовного навчання та освітніх заходів для людей поважного віку. Навчання на пенсії не тільки втілює в життя давні, нереалізовані мрії літніх людей, але й допомагає підтримувати себе у добрій інтелектуальній та фізичній формі.
Бажаємо Вам творчого натхнення, здійснення всіх Ваших задумів і мрій, нехай не вичерпається Ваша віра в щедрість людської душі, нехай Вас завжди супроводжує милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними.

Відділ організаційно-інформаційної роботи

joomlamodniyportal.ru