Друк

Освітяни Новоград-Волинщини відзначили своє професійне свято

.

Бути учителем – велике мистецтво. Адже лише цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя.

Бути учителем почесно й відповідально. Адже незважаючи на ряд труднощів і проблем, які щодня постають перед педагогом, йому доводиться залишатися при цьому людиною мудрою і толерантною, чуйною і відповідальною, впевнено і послідовно ведучи свою важливу кропітку роботу.
Аби подякувати за невтомну самовіддану повсякденну працю та привітати з професійним святом вчителів району, напередодні Дня працівників освіти у Будинку культури с.Орепи відбувся урочистий захід. Освітян нашого краю теплими щирими словами вітали перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, Народний депутат України Володимир Литвин, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, Тетяна Кутковець – помічник-консультант депутата Житомирської обласної ради Віктора Мельника. Міцного здоров'я, щастя, невичерпних творчих сил, натхнення й радості, нових досягнень, вдячних учнів та розуміючих батьків бажали у своїх промовах гості свята. Також своїх колег привітав зі святом начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Антипчук.
В ході урочистого заходу, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і досягнуті успіхи в справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників освіти, кращих із кращих представників освітянської ниви було відзначено Почесними грамотами, грамотами, подяками, подарунковими сертифікатами та пам'ятними подарунками.
Не обійшлося свято й без творчих подарунків. Гарний настрій присутнім та святкову атмосферу у залі забезпечили неперевершені виступи артистів нашого краю.
Ось так, у вузькому колі колег і друзів, освітянська родина району відзначила своє професійне свято.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru