Друк

Відбувся конкурс на посаду директора Несолонської ЗОШ

.

2 жовтня 2018 року відбувся конкурс на посаду директора Несолонської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Відповідно Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Новоград-Волинського району, затвердженого рішенням сесії районної ради від 21.07.2018, було прийнято розпорядження голови райдержадміністрації від 07.09.2018 «Про затвердження складу конкурсної комісії по призначенню директора Несолонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів». До складу комісії увійшли по 4 представники від засновника закладу, трудового колективу і батьківської громадськості.
У конкурсі зареєструвався один кандидат. Комісія під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Наталії Даниленко після перевірки поданих документів допустила до конкурсу Рошка Світлану Петрівну.
Конкурс проходив у три етапи:
І - перевірка знань законодавства з питань загальної середньої освіти;
ІІ - вирішення ситуаційного завдання;
ІІІ - відкрита презентація плану розвитку закладу загальної середньої освіти.
Після проведення іспитів комісією було визначено Рошка С.П. переможцем конкурсу.
Стаж роботи Світлани Петрівни Рожка в освітянській галузі понад 27 років. Освіта вища педагогічна, у 1997 році закінчила Київський національний університет імені Т.Шевченка, отримавши кваліфікацію викладача української мови та літератури. Педагогічну діяльність розпочала з 1991 року вчителем початкових класів Теснівської ЗОШ І-ІІ ступенів, з 2006 року очолила колектив цієї ж школи. Із 2008 по 2017 роки працювала методистом Новоград-Волинського районного методичного центру, з 01.09.2018 по даний час - заступник директора з навчально-виховної роботи Несолонської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Протягом трьох робочих днів з дня визначення переможця конкурсу відділ освіти райдержадміністрації повинен призначити переможця конкурсу на посаду та укласти з ним строковий трудовий договір.

joomlamodniyportal.ru