Друк

Відбулися навчальні збори з територіальної оборони для керівників районів Житомирщини

.

Навчальні збори, а точніше «Стрілецький день» для керівників районних державних адміністрацій Житомирської області відбувся сьогодні.

Новоград-Волинщина мала честь приймати у себе чисельних поважних гостей, ставши справжньою навчально-тренувальною базою. Відповідно до навчального плану представники влади протягом дня освоювали як теоретичні, так і практичні навики задля створення дієвої системи територіальної оборони та забезпечення належного захисту населених пунктів і територій на всіх рівнях.
Повчальною лекцією з національно-патріотичної підготовки було розпочато навчання. Після чого учасники навчальних зборів відправилися на Ужачинський полігон, де на практиці відпрацювали вправи зі стрільби, метання гранати та надання медичної допомоги.
Завершальним етапом навчань стали показові заняття щодо охорони будівель та відкритих ділянок, зокрема мостів.
Усвідомлюючи важливість таких зборів, організатори намагались максимально наблизити навчання до бойових умов. У свою чергу учасники навчальних зборів із завзяттям виконували поставлені перед ними військові завдання, цікавилися особливостями бойової справи у фахівців, тим самим підвищуючи свій рівень обізнаності та кваліфікованості у почесній справі – захисті рідної землі.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru