Друк

Стартували навчальні збори

.

Урочисте відкриття навчальних зборів з 4-м окремим стрілецьким батальйоном територіальної оборони відбулося сьогодні.

З цієї нагоди до військової частини А3814 з'їхалися численні поважні гості, серед яких: заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Олексій Ясюнецький, керівник апарату Новоград-Волинської райдержадміністрації Михайло Гайдаєнко, військовий комісар Житомирскього обласного військового комісаріату полковник Юрій Колесніченко, секретар Новоград-Волинської міської ради Василь Остапчук, духовенство.
Гості привітали військовослужбовців з початком навчальних зборів і побажали плідно та ефективно провести час навчання, здобути нові знання та відпрацювати професійні навички.
Жителі 23-х районів Житомирської області, серед яких близько 40 мешканців саме нашого району пройдуть навчання у складі 4-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони на базі військової частини Новоград-Волинського гарнізону. Протягом 10-ти днів військовозобов'язані освоюватимуть теоретичні та практичні знання та навики. До навчальної програми увійдуть: охорона важливих об'єктів та комунікацій, розгортання та несення служби на блокпостах, боротьба з диверсійно-розвідувальними групами, незаконно утвореними збройними формуваннями та мародерами, підтримання безпеки та правопорядку у районі формування та багато іншого.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8397-zbori4#sigProGalleriad9ee316554
joomlamodniyportal.ru