Друк

Права та обов’язки дітей, які оступилися

.

20 вересня 2018 року службою у справах дітей Новоград-Волинської райдержадміністрації організовано та проведено профілактичний захід «Права та обов'язки дітей, які оступилися» для неповнолітніх, котрі вчинили кримінальні правопорушення.

В заході взяли участь головний спеціаліст служби у справах дітей Костюченко Г.П., старший інспектор ювенальної превенції Новоград-Волинського відділу поліції ГУ НП в Житомирській області Швайківський Р.А. та провідний інспектор Новоград-Волинського МРВ пробації Ювхимович А.В.
Під час зустрічі неповнолітнім роз'яснено про аспекти адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх осіб. Особлива увага приділялась застереженню від вчиненню протиправних дій: вживання спиртних напоїв, скоєння правопорушень, перебування у місцях масового відпочинку молоді, тютюнопаління.
В рамках заходу підлітки переглянули фільм «Зона особливої уваги». Вибір кінострічки невипадковий, адже головними героями є діти, які відбувають покарання у виправних закладах.
З неповнолітніми проведено інтерактивну бесіду щодо передумов вчинення ними правопорушень, планів на майбутнє та потреб у соціальній підтримці.
Дітям надано рекомендації, які допоможуть їм переосмислити свої вчинки та стати на шлях виправлення.

Служба у справах дітей райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8392-wwwjh#sigProGalleria5cdea6d49b
joomlamodniyportal.ru