Друк

Святковий захід у Лебедівці

.

На день відкритих дверей у Лебедівське стаціонарне відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян та інвалідів завітали численні гості, аби урочисто привітати його поважних мешканців із Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Вітали стареньких по-різному: квітами від працівників закладу, подарунками від районної влади, піснями від талановитих артистів.
Теплими словами та щирими побажаннями привітали людей поважного віку перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, голова Брониківської ОТГ Надія Залевська, директор територіального центру соціального обслуговування Ніна Івасів. Довгих років життя, міцного здоров'я, наснаги, благополуччя, щастя та добробуту бажали гості поважним мешканцям Лебедівського відділення.
Родзинкою свята став неперевершений виступ народного колективу «Веселі молодички» із села Колодянка, пісні яких звеселили та подарували гарний настрій кожному з присутніх.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8095-svyatkovij-zakhid-u-lebedivtsi#sigProGalleria9f7eaf53d6
joomlamodniyportal.ru