Друк

Напередодні Дня Перемоги

.

Меморіальну дошку лікарів Ярунської дільничої лікарні було урочисто відкрито у с.Ярунь. Віднині кожного відвідувача Ярунської амбулаторії загальної практики сімейної медицини зустрічатимуть образи наших видатних земляків, лікарів від Бога – хірурга Владислава Мозалевського та Заслуженого лікаря України, педіатра Анастасії Стеценко.

Віддати данину пам'яті видатним землякам до Яруня завітали представники районної влади, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, учні, студенти, родичі, односельчани та ветерани - учасники щорічного автопробігу до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, які проїхавши місцями бойової слави за маршрутом: м. Новоград-Волинський – Ярунь, дружнім колективом завітали на святковий захід.
Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано помічнику депутата обласної ради Олександра Ющенка, депутату районної ради Францу Весельському, Ярунському сільському голові Сергію Жуку та голові ради ветеранів Ярунської сільської ради Тетяні Петько.
Після чого настоятель Свято-Покровського храму отець Сергій провів освячення меморіальної дошки.
Багато теплих слів та спогадів прозвучало під час урочистого мітингу. Почесні гості свята висловили слова шани та поваги видатним землякам. Родичі та друзі видатних лікарів розповідали цікаві історії та факти з життя Владислава Мозалевського та Анастасії Стеценко. Колишні пацієнти дякували за врятоване життя. Кожному було що згадати. А ми, їх нащадки, намагатимемось зберегти світлу пам'ять про них, задля майбутніх поколінь.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8092-naperedodni-dnya-peremogi#sigProGalleria5e21daf06a
joomlamodniyportal.ru