Друк

Незабаром навчальні збори військовозобов’язаних

.

Сьогодні, 4 травня, у малій залі Будинку рад відбулася спільна координаційна нарада керівного складу військового комісаріату, керівництва райдержадміністрації, сільських, селищного голів та керівників підприємств району.

Серед присутніх: перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький, військовий комісар Новоград-Волинського комісаріату Сергій Канюка, який і розпочав нараду. Сергій Васильович, виступаючи перед присутніми, розповів, що відповідно до Плану проведення навчальних зборів з практичним призовом військовозобов'язаних у 2018 році, затвердженого начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України, з метою удосконалення теоретичних знань та практичних навичок військовозобов'язаних, призначених до підрозділів територіальної оборони, в період з 11 по 15 червня заплановано проведення навчальних зборів з військовозобов'язаними району. Навчальні збори проходитимуть 5 днів на базі військової частини А3814.
Заслухавши інформацію доповідача, присутні обговорили організаційні питання.
На завершення, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко закликала присутніх серйозно та відповідально віднестися до навчання. Адже питання формування підрозділів територіальної оборони надзвичайно важливе. Так як в подальшому, за потреби, вони будуть здійснювати практичний захист нашого району.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8088-nezabarom-navchalni-zbori-vijskovozobov-yazanikh#sigProGalleria48935adf92
joomlamodniyportal.ru