Друк

На порядку денному будівництво хірургічного корпусу

.

Питання продовження будівництва хірургічного корпусу знову постало на порядку денному.

Тож, щоб обговорити дану тему та знайти конструктивні рішення, на спільну робочу нараду зібралися керівники району та міста, голови ОТГ, працівники секторів охорони здоров'я райдержадміністрації та місткої ради.
Під час засідання присутні обговорювали значущість і необхідність побудови даного об'єкта не лише для міста, але й для району вцілому. Адже у майбутньому послугами цієї медичної установи користуватимуться всі. На сьогоднішній день і районне керівництво, і наші депутати обласної ради Віктор Мельник та Степан Нусбаум, які безпосередньо опікуються розв'язанням даного питання, працюють над тим, щоб проект побудови хірургічного корпусу було включено у план фінансування із Державного фонду регіонального розвитку. Адже це є запорукою, що об'єкт буде обов'язково побудований, причому у найближчі 3 роки.
Певно кожен погодиться з тим, що новий сучасний хірургічний корпус просто необхідний нашому району. Адже лікарня, яка є у місті на даний час, вимагає бажати кращого. Розуміючи це, присутні одноголосно погодилися, що задля того аби даний проект було втілено в життя, перш за все потрібно бути послідовними у своїх діях і спільними зусиллями працювати над вирішенням посталого питання.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru