Друк

Відбулась чергова робоча зустріч з питань призначення житлових пільг та субсидій

.

Призначення пільг та субсидій – одне з найбільш важливих питань для населення району, саме тому ми вже неодноразово проводили наради з питань змін в призначенні пільг та житлових субсидій, які з 1 грудня 2022 року здійснюються органами Пенсійного фонду України.

 Щоразу питань було багато, в чомусь сперечалися, в чомусь радилися, в чомусь ділилися досвідом, який здобувався роками. Зараз від дій усіх сторін і того наскільки швидко буде прийняте рішення в призначенні чи то пільги, чи то житлової субсидії, буде залежати і матеріальне становище малозахищених сімей району.

28 березня перший заступник начальника районної військової адміністрації Юрій Оханський провів підсумкову нараду з цього питання, щоб переконатись, що попередні зустрічі були не марними.

Нарада проводилася в тому самому форматі. Учасники: начальники управлінь (відділів) соціального захисту населення усіх територіальних громад району, представники ЦНАПу м. Баранівка, а також управління соціального захисту населення Новоград-Волинської районної військової адміністрації. Із запрошених трьох начальників відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) ГУ ПФУ, була присутня лише начальниця відділу № 12 м. Звягель Наталія Павлюк, яка і надавала відповіді на хвилюючі питання: призначення пільг медичним працівникам, працівникам освіти, громадянам, віднесеним до 3 категорії, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасникам бойових дій.

«Вірю, що наші спроби знайти спільні рішення на усі питання, принесуть слова щирої вдячності жителів Звягельського району тому, що фінансова підтримка, яка надається малозахищеним верствам населення, має бути вчасною», – говорив Юрій Оханський.

Матеріал підготувала заступник начальника управління соціального захисту населення РВА Наталія Максимчук