Друк

Закінчились навчальні збори військовозобов’язаних Новоград-Волинського району

.

Сьогодні, 01 жовтня, закінчилися 10-ти денні навчальні збори з резервістами та військовозобов’язаними 140 окремого батальйону територіальної оборони. З цієї нагоди відбулося загальне шикування загону тероборони та відзначення кращих резервістів грамотами та подяками.
Із закінченням навчань військовозобов’язаних привітали голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець та запрошені гості.
 
220 резервістів за час навчань на практиці вдосконалили свої знання та навички із інженерної, тактичної, військово-медичної та вогневої підготовки. У практичних навчаннях допомагали військовослужбовці, медики, працівники ДСНС та поліції.
 
Довідково
Серед резервістів і військовозобов’язаних були депутат Новоград-Волинської районної ради Олександр Кліманов, голова Ємільчинської територіальної громади Сергій Волощук та голова Піщівської територіальної громади Андрій Радулевич.

joomlamodniyportal.ru