Друк

Відкриття реконструйованого приймального відділення екстреної медичної допомоги в м. Новограді-Волинську

.

Сьогодні, 02 червня, у місті Новограді-Волинську відбулось відкриття оновленого приймального відділення екстреної медичної допомоги. Участь у відкритті відділення взяли голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець, депутат Житомирської обласної ради, директор ДП "Меблева фабрика Мірт" Олександр Ющенко, представники засобів масової інформації та працівники лікарні.
З робочим візитом місто відвідав голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, який зауважив, що відділення є перше із семи сучасних приймальних відділень, які реконструйовані на Житомирщині в рамках програми Президента України «Велике будівництво».
Очільник області оглянув нові приміщення, ознайомився з результатом виконаних робіт та поспілкувався з колективом закладу.
У приймальному відділенні КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» закуплено нове медичне обладнання, зокрема, комп’ютерний томограф, рентгенографічну систему та обладнання для операційної.
Вартість реконструкції склала 28 млн грн. Роботи з капітального ремонту приймального відділення виконано за рахунок коштів субвенції з державного бюджету та місцевого бюджету.
Відкриття приймального відділення надає змогу провести хворим необхідні обстеження, своєчасно встановити діагноз та скерувати пацієнта у відповідні профільні відділення, а за необхідності - розпочати лікування хворих, в тому числі передопераційну підготовку, безпосередньо в приймальному відділенні.
 

joomlamodniyportal.ru