Друк

День гостинності в Баранівському професійному ліцеї: корисне свято для молоді

.

Перший заступник начальника районної військової адміністрації Юрій Оханський 08 травня відвідав захід «День гостинності» в Баранівському професійному ліцеї. Метою були: пропаганда здорового способу життя, виховання патріотизму, відчуття причетності до сьогодення та розвиток творчих здібностей здобувачів освіти.
 
День гостинності був спрямований на залучення підлітків до активної участі у різноманітних заходах, націлених на зміцнення колективного духу та формування позитивного ставлення до навчання та спілкування. Учасники заходу мали можливість взяти участь майстер-класах та відвідати кабінети та майстерні, де проводилися бесіди на актуальні теми, пов'язані з популяризацією навчального закладу.
 
Однією з найяскравіших подій цього дня став турнір "Відкритий кубок з волейболу", який був присвячений Дню пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Між собою змагалися спортсмени з Баранівки, Дубрівки, Кашперівки та Камʼяного Броду.
 
За результатами турніру:
І місце - команда Баранівського професійного ліцею;
ІІ місце - команда Баранівського ліцею №1;
ІІІ місце - команда Камʼянобрідського ліцею імені Вʼячеслава Чорновола.
 
«День гостинності є яскравим прикладом того, як можна перетворити буденність на корисне в усіх планах свято. Сьогодні ми бачимо, як здобувачі освіти та викладачі разом створюють атмосферу тепла, дружби та взаєморозуміння. Заходи такого формату відіграють надзвичайно важливу роль у формуванні молодого покоління. Вони навчають дотримуватися здорового способу життя, допомагають визначитися з майбутньою професією та виховують у молоді відчуття патріотизму. Бажаю всім міцного здоров'я, натхнення та успіхів у всіх починаннях», - говорив у своєму зверненні Юрій Оханський