Друк

«Гірким моїм словом посміюся»

.

У Пилиповицькій сільській бібліотеці Новоград-Волинського району відбулася Літературна година, присвячена 210-річчю від дня народження українського письменника Миколи Васильовича Гоголя.

 

На заході були присутні Пилиповицький сільській голова, начальник відділу культури Новоград-Волинської РДА, бібліотекарі сільських бібліотек району, заступник директора з виховної роботи, вчителі та учні Пилиповицької школи.

Ведуча заходу бібліотекар сільської бібліотеки Яна Єжова розповіла про цікаві факти з біографії письменника, представила твори Гоголя, які є у бібліотеці («Вечори на хуторі біля Диканьки», «Вій», «Мертві душі», «Ревізор», «Тарас Бульба», «Шинель» та ін.).

Впродовж заходу його учасники мали змогу переглянути мультимедійний літопис про життєвий та творчий шлях геніального сина українського народу Миколи Гоголя, уривок з публіцистичного фільму про загадкову смерть та поховання письменника.

Присутні на літературній годині були у захваті від заходу, тому що дізналися багато нового про загадкову особистість – Миколу Гоголя.

Матеріал підготувала директор

районної бібліотеки імені Лесі Українки

Лариса Ковалевська

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8847-girkim-mojim-slovom-posmiyusya#sigProGalleriaa9dfd262d9
joomlamodniyportal.ru