Друк

У Федорівці відбувся схід села

.

Сьогодні, 5 березня, заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік взяв участь в зборах громадян за місцем проживання у селі Федорівка.

Зі звітної доповіді сільського старости Алли Осадчук розпочався схід села. Алла Йосипівна прозвітувала перед своїми односельцями про те, що їй вдалося зробити з часу обрання на посаду та озвучила пріоритетні напрямки роботи на найближчий період. Її виступ доповнила голова Брониківської ОТГ Надія Залевська. Про виконання програми соціально-економічного розвитку громади та плани щодо благоустрою населених пунктів в громаді розповіла Надія Федорівна.
Під час зборів перед присутніми виступив й представник районної влади – Андрій Подік. Заступник голови РДА розповів про стан справ у нашому район, досягнення у сфері благоустрою нашого краю та відповів на запитання присутніх.
Музичним подарунком з нагоди Міжнародного жіночого дня було завершено схід села. Присутніх у залі жінок привітали зі святом учні та вчителі Федорівської ЗОШ.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8775-u-fedorivtsi-vidbuvsya-skhid-sela#sigProGalleria04ab555602
joomlamodniyportal.ru