Друк

У ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

.

21 листопада вся українська нація відзначає державне свято – День Гідності та Свободи.

Це нове свято було започатковано з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
Урочистий захід з нагоди свята відбувся у районному Будинку культури с.Ярунь. Серед почесних гостей – заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, Ярунський сільський голова Сергій Жук та інші.
У своїх промовах виступаючі висловили привітання з нагоди свята та щирі слова вдячності всім патріотам, воїнам-визволителям і просто небайдужим мужнім людям, які свого часу відстоювали і нині стоять за права, гідність і незалежність нашої країни.
Під час заходу хвилиною мовчання було вшановано вічну пам'ять усіх тих, хто поклав своє безцінне життя за світле майбутнє України.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8537-u-den-gidnosti-ta-svobodi#sigProGalleria7a6a47e15d
joomlamodniyportal.ru