Друк

У районі відзначили День працівників ветеринарної медицини

.

Своє професійне свято відзначили працівники ветеринарної медицини – фахівці однієї з найблагородніших і найпочесніших професій.

Адже недарма кажуть, що медичний лікар лікує людину, а ветеринарний – людство. Завдяки їхній сумлінній праці, відданості обраній справі в районі забезпечується ветеринарне та епізоотичне благополуччя, ветеринарно-санітарна безпека продуктів тваринництва і охорона довкілля.
На урочистості, приурочені Дню працівників ветеринарної медицини завітали представники районної влади – заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік та заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович. Зі щирими привітаннями з нагоди професійного свята звернувся до присутніх у залі Андрій Подік. У своєму вітальному слові Андрій Васильович висловив ветмедикам вдячність за самовіддану працю, вірність обраній професії та побажав благополуччя, достатку, досягнень на професійній ниві та невичерпної енергії в служінні людям.
У ході урочистостей, за сумлінну працю, високий професіоналізм, належний рівень ветеринарного та епізоотичного благополуччя тваринництва у районі та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини Почесними грамотами районної державної адміністрації та грамотами від райдержадміністрації і районної ради були нагороджені кращі ветеринарні медики нашого району.
Щиро вітаємо зі святом!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru