Друк

Відбувся ХХІ обласний конкурс-змагання вальників лісу

.

Сьогодні, 27 липня, на базі ДП «Городницьке лісове господарство» відбувся 21-й обласний конкурс-змагання вальників лісу.

Кращі з кращих майстрів лісозаготівельної справи нашої області з'їхалися цього дня до Городницького лісгоспу не лише задля участі у конкурсі, але й з метою вдосконалення майстерності, підвищення професійного рівня та престижу професії вальника лісу.
Аби привітати учасників обласних змагань на урочистий захід завітали представники районної влади – перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко та заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович. Виступаючи перед присутніми, гості побажали учасникам змагань успіхів, спортивного азарту та відмінних результатів.
Змагання традиційно проходили у кілька етапів, серед яких: звалювання дерев, відокремлення сучків, точне розкряжування, розкряжування стовбура комбінованим різом, монтаж нового ланцюга, найерудованіший лісоруб року.
Всі конкурсанти повинні були продемонструвати свої професійні вміння та навики. На кожному з етапів конкурсу враховувалася швидкість і точність виконання завдання, а найголовніше – техніка безпеки.
Варто зазначити, що цьогорічні змагання не лише підтвердили професіоналізм та майстерність представників лісозаготівельної справи, але й запалили нові зірки на лісовому небосхилі.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru