Друк

Робочий візит голови ОДА до району

.

Сьогодні, 30 січня, голова обласної державної адміністрації Ігор Гундич перебував із робочим візитом у нашому районі на запрошення голови районної державної адміністрації Володимира Михнюка, депутатів обласної ради Степана Нусбаума та Віктора Мельника, депутатів районної та міської рад від політичної партії «Солідарність».

Насамперед, голова обласної державної адміністрації Ігор Гундич відвідав будівельний майданчик хірургічного корпусу міськрайТМО.
На прес-конференції, яка відбулась відразу після огляду об'єкту, Ігор Гундич надав ствердну позитивну відповідь щодо продовження будівництва хірургічного корпусу коштом Державного фонду регіонального розвитку. «Сьогодні я приїхав до вас за дорученням Віце-прем'єр-міністра — Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка та на запрошення обласних, районних та міських депутатів. Окрім того, я, як голова комісії, яка займається розподілом коштів із Державного фонду регіонального розвитку, впевнений, що Новоград-Волинському району вкрай необхідний сучасний хірургічний корпус. Тож я буду переконувати членів комісії включити даний об'єкт до фінансування. І вже в цьому році на будівництво буде виділено 10-15 мільйонів гривень. Також до співфінансування мають долучитися як районна так і міська влада. Думаю, що спільними зусиллями цей об'єкт буде зданий в експлуатацію вже у 2020 році», - зазначив голова обласної держадміністрації Ігор Гундич.
Також у ході робочої поїздки, Ігор Гундич оглянув будівництво дитячого садка у с.Гульськ. «Даний об'єкт було подано районною владою до Державного фонду регіонального розвитку. Тож я, як голова комісії цього фонду, особисто відвідую та контролюю всі важливі об'єкти будівництва. Варто зазначити, що дитячий садок майже готовий, і потреба в ньому висока, тож я докладу всіх зусиль аби переконати членів комісії включити даний об'єкт у програму Державного фонду регіонального розвитку. Це дасть змогу завершити всі будівельні роботи у найкоротші терміни», - сказав Ігор Гундич.
Наприкінець робочого візиту голова ОДА відвідав ПП«Галекс-Агро». Про щоденну кропітку роботу, досягнення та здобуткі у роботі розповів гостям власник і директор підприємства Олександр Ющенко. Після чого провів пізнавальну екскурсію підприємством.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7867-novomu-khirurgichnomu-korpusu-buti#sigProGalleria59cee8e1e1
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7867-novomu-khirurgichnomu-korpusu-buti#sigProGalleriad744539e5e
joomlamodniyportal.ru