Друк

Вшанували людей з інвалідністю

.

Відзначення Дня осіб з інвалідністю - це привід задуматись усім нам над проблемами, з якими щоденно стикаються інваліди, посилити увагу до захисту їх гідності, прав і благополуччя.

На виконання розпорядження голови районної державної адміністрації щодо відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю начальником управління праці та соціального захсту населення районної державної адміністрації Андрущенко Людмилою, директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району Івасів Ніною, працівниками територіального центру вивчено повсякденні потреби осіб з інвалідністю за місцем проживання та надано консультації з питань соціального захисту. Під час зустрічі інваліди отримали подарунки.
На базі відділення денного перебування в селі Ярунь працівниками відділення організовано та проведено тематичний захід «Жага до життя».
День відкритих дверей пройшов у відділенні стаціонарного догляду.
Крім того, до відзначення цієї дати долучились і виконкоми сільських рад, які виділили своїм жителям громади кошти та продуктові набори.

За інформацією територіального центру 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7757-vshanuvali-lyudej-z-invalidnistyu#sigProGalleria574c972cf8
joomlamodniyportal.ru