Друк

«Голодомор – невиплакані сльози України»

.

Минуло 85 років з часу однієї з найжахливіших трагедій в історії українського народу — Голодомору 1932-1933 рр., який поглинув мільйони життів.

23 листопада у Ярунській сільській бібліотеці у дитячому відділі була оформлена книжкова виставка до Дня пам'яті жертв голодоморів під назвою «З правдою побудьте наодинці», а також бібліотекар Коваль Л. М. провела годину скорботи «Голодомору з пам'яті не стерти» з читачами середнього шкільного віку.
Присутні ознайомилися із трагічними сторінками тих страшних подій української історії, зокрема, і фактами Голодомору, безпосередньо, у нашому краї. В уяві кожного постали жахливі картини: опухлі і змучені від голоду діти, зневірені та знедолені дорослі...
Голодомор 1932-1933 років в Україні назавжди залишиться в нашій пам'яті, як одна з найстрашніших сторінок минулого, тому що пам'ять – це нескінченна книга, в якій записано все життя: і життя людини, і життя країни.

Матеріал підготував методист
районної бібліотеки для дітей
Метельський В. М.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7740-golodomor-neviplakani-slozi-ukrajini#sigProGalleriaaec56ac0f7
joomlamodniyportal.ru