Друк

Відбулось перше засідання Ради безбар’єрності при Звягельській РВА

.

Ця рада створена з метою сприяння створенню інклюзивного середовища в Звягельському районі, де люди з інвалідністю та інші групи населення з обмеженою мобільністю зможуть вільно й повноцінно жити та реалізовувати свої права.

Очолив раду безбар'єрності перший заступник начальника Звягельської районної військової адміністрації Юрій Оханський.
Порядок денний: 1. Про Раду безбар’єрності при Звягельській районній військовій адміністрації.
2. Про реалізацію заходів безбар’єрності в Звягельському районі.
У своєму виступі Юрій Оханський підкреслив важливість створення безбар'єрного середовища для людей з інвалідністю та інших груп населення з обмеженою мобільністю. Він зазначив, що це питання є одним із пріоритетів роботи Звягельської РВА.
"Люди з певними обмеженнями мають почувалися комфортно та отримувати абсолютно всі послуги без перешкод. Ця програма, яка реалізується за підтримки Першої Леді Олени Зеленської, має важливе значення для всіх ланок влади. Наразі ми вже перевірили лікарні в районі: з'ясовували наскільки вони наближені до всіх верств населення. Так, на сьогодні ми ще маємо певні недоліки, але ми активно працюємо над їхнім усуненням, і зовсім скоро все буде налагоджено", – з такими словами відкрив засідання Юрій Оханський.

Заступник голови Ради безбар’єрності - в.о. начальника управління, начальник відділу з питань обслуговування осіб з інвалідністю та надання цільових допомог управління соціального захисту населення Тетян Шульга роз'яснила присутнім, що це ознайомлювальне засідання для складання плану дій та окреслила напрямки роботи надалі.