Друк

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: у нашому районі розпочалися змагання ІІІ етапу

.

Сьогодні відповідно до плану проведення ІІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Звягельського району відбулися зональні ігри з волейболу серед юнаків. Проєкт проходить  за ініціативи президента України Володимира Зеленського.

Начальник Звягельської районної військової адміністрації Іван Туровський взяв участь у відкритті ігор в місті Баранівка, де між собою змагалися команди з Баранівської, Брониківської, Довбиської, Піщівської, Стриївської та Ярунської громад.

«Ці змагання сприяють фізичному розвитку учнів, формують командний дух та виховують відповідальність. Відбувається не лише спортивна боротьба, а й формується молоде покоління, здатне працювати в колективі та досягати спільних цілей. Бажаю всім успіху та задоволення від гри», - звернувся до присутніх начальник РВА

У селищі Ємільчине з початком змагань ІІІ етапу гравців привітав перший заступник начальника Звягельської РВА Юрій Оханський. Тут грали команди зі Звягельської, Барашівської, Ємільчинської, Чижівської та Городницької громад.

Юрій Оханський привітав усіх з початком важливого етапу змагань, побажав вдалої гри командам і терпіння вболівальникам: "Це не лише спортивний захід, але й важлива підтримка активного та здорового способу життя серед юнацтва. Нехай цей етап стане продовженням перемог і досягнень для кожної команди. Вірю в вашу силу, майстерність та спортивний дух. Підтримуйте один одного і не забувайте, що спорт об'єднує нас усіх. Нехай переможуть найсильніші!"

Отже, за результатами зональних ігор з волейболу серед юнаків у фіналі за право участі в IV етапі, в якому змагатимуться найкращі команди області, братимуть участь команди:

Ємільчинського ліцею № 2;

Звягельського  ліцею № 3;

Кам’янобрідського ліцею Довбиської громади;

Гульського ліцею Стриївської громади.