Друк

17 вересня професійне свято відзначають рятувальники

.

Сьогодні, напередодні свята представники районної військової адміністрації відвідали міськрайонне управління ДСНС в Житомирській області.

 Вітання розпочали з відвідування службових приміщень Новоград-Волинського міськрайонного підрозділу ДСНС.  Начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, заступник начальника РВА Олександр Паламарчук та заступник міського голови Віталій Якубов оглянули наявну матеріально-технічну базу.

Під час проведення офіційної частини першим виступИв начальник Новоград-Волинського міськрайонного управління ДСНС в Житомирській області – полковник Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні Юрій Долевич.

«Щорічно ми святкуємо день рятувальника 17 вересня, цього року трішки раніше, аби будній день зробити святковим. Кожен наш робочий день  – це випробування професіоналізму та сили духу, з нагоди свята хочу подякувати вам за те, що щодня проявляєте свої найкращі риси професіоналів своєї справи та в надкороткі терміни реагуєте на всі виклики.  Цього року ми отримали велику допомогу від громад – це надихає нас ще краще виконувати свої обов'язки. Бажаю мирного неба, благополуччя, достатку  та сил», – побажав Юрій Долевич.

Іван Туровський у своєму вітанні побажав міцного здоров'я та щоб у нашій країні швидше настав мир.

–        Завдяки вам громада району в такий не простий час може спати спокійно, – подякував начальник військової адміністрації.

Далі кращим з кращих вручили грамоти та подяки від районної військової адміністрації та міської ради.