Друк

З робочим візитом Новоград-Волинський відвідав міністр охорони здоров’я України Віктор ЛЯШКО

.

Сьогодні, 16 липня, з робочим візитом у Новоград-Волинському районі перебував Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

У ході візиту до нього приєдналися начальник Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іван Туровський та Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець.

Офіційні особи відвідали КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО», ознайомились із роботою медичного закладу у період воєнного стану та розглянули необхідність проведення ремонтних робіт приміщення відділення комплексної реабілітації, яке розпочало свою роботу на початку 2022 року.

Також, у ході візиту, було обговорено кадровий потенціал установи, готовність до надання якісних медичних послуг, забезпеченість обладнанням.

Генеральний директор КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» Василь Борис проінформував присутніх щодо дати виготовлення проектно-кошторисної документації на ведення ремонтних робіт та порядку придбання обладнання для комплексної реабілітації. Крім того, Василь Миколайович повідомив, що окремі медичні працівники відділення вже пройшли відповідну фахову підготовку. Разом з тим, відповідно до вимог бюджетного законодавства України, можливості виконати запланований капітальний ремонт у підприємства немає, у зв’язку з дією на території України воєнного стану.

Повноцінне функціонування відділення комплексної реабілітації буде спрямовано на лікування у пацієнтів закладу ряду порушень опорно-рухового апарату, а також наслідків перенесених інсультів та забезпечить реабілітацію військовослужбовців внаслідок різного виду поранень.

Новоград-Волинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова вдячності Міністру охорони здоров’я України Віктору Ляшку за візит на Новоград-Волинщину та вирішення проблемних питань, які стосуються медичних закладів.

Фотоматеріали: Новоград-Волинська міська рада

joomlamodniyportal.ru