Друк

Працівників ветеринарної медицини привітали з професійним святом

.

Професія ветеринарного лікаря – найдавніша, найблагородніша і шанована в усі часи. Вона ж – одна з найскладніших, оскільки вимагає крім професіоналізму – фізичної сили, самовіддачі, чуйності до своїх пацієнтів, усвідомлення глибокої відповідальності за здоров’я не тільки тварин, а й суспільства.

Сьогодні, 06 серпня, напередодні професійного свята у Новоград-Волинському управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області відбулися урочисті заходи.

Працівників ветеринарної медицини з професійним святом привітали керівник апарату Новоград-Волинської районної державної адміністрації Михайло Гайдаєнко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий
, заступник Новоград-Волинського міського голови Наталія Борис, начальник Новоград-Волинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександр Коваль.
Цього дня фахівцям ветеринарної медицини бажали добробуту, міцного здоров’я, сімейного щастя і злагоди, успіхів у роботі та нових професійних досягнень.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини кращих представників галузі було нагороджено грамотами та подяками Новоград-Волинської районної державної адміністрації, Новоград-Волинської міської та районної рад, Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області та Новоград-Волинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

joomlamodniyportal.ru