Друк

Новоград-Волинське вище професійне училище святкує 55-річнний ювілей

.

25 червня державний навчальний заклад “Новоград-Волинське вище професійне училище” урочисто відсвяткувало 55-річчя з дня заснування.
У цей святковий день викладачі, майстри виробничого навчання і всі співробітники училища приймали вітання від колег та гостей свята.
Перші слова привітання колективу та учням пролунали від директора ДНЗ
“Новоград-Волинського вищого професійного училища” Паламарчука Миколи Євгеновича.
Крім того, колектив училища привітали голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслав Авраменко, міський голова Микола Боровець та керуючий справами виконавчого апарату Новоград-Волинської районної ради Руслан Лавренчук.
Також на урочистий захід завітали заступник голови Житомирської облдержадміністрації Юрій Оханський, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Злата Безкоровайна, депутат Житомирської обласної ради, генеральний директор ПП "Галекс-Агро" Олександр Ющенко, помічник-консультант народного депутата України Дмитра Костюка Андрій Сухих, керівники промислових підприємств та організацій.
За багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління педагогічні працівники закладу були нагороджені Почесними грамотами та подяками Житомирської обласної та Новоград-Волинської районної державної адміністрацій, Новоград-Волинської районної та міської рад.
Урочистості продовжилися святковим концертом за участі творчих колективів.
Цього дня гості оглянули навчально-практичний центр з професії “Верстальник деревообробних верстатів”.
Сьогодні училище - один з кращих закладів професійної (професійно-технічної) освіти Житомирщини. Підтвердженням цього є той факт, що в останні роки контингент здобувачів освіти значно зріс (до 400 осіб), зміцнюється навчально - методична база, осучаснюється вигляд.
Підготовка висококваліфікованого спеціаліста – це життєве кредо кожного члена колективу училища, який має свою славну історію, живе творчим сучасним, визначає перспективи на майбутнє!
 
 

joomlamodniyportal.ru