Друк

Медичних працівників привітали з професійним святом

.

Сьогодні, 19 червня, у приміщенні Будинку рад відбулись урочисті вітання представників медичної галузі за участю голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка, депутата Житомирської обласної ради, генерального директора ПП "Галекс-Агро" Олександра Ющенка, міського голови Миколи Боровця.
Крім того, на урочистості завітали народні депутати України Арсеній Пушкаренко та Тетяна Циба, які привітали колективи медичних установ зі святом та вручили керівникам і медпрацівникам подяки та цінні подарунки.
Також колектив КНП "Новоград-Волинське міськрайонне територіальне об'єднання" в особі генерального директора Василя Бориса нагородили грамотою Верховної Ради України.
Під час заходу всіх присутніх привітав депутат Житомирської обласної ради Олександр Ющенко, який вручив найкращим працівникам сфери охорони здоров'я подяки та грошові винагороди.
Після завершення урочистостей гості оглянули будівництво хірургічного корпусу та реконструйоване приймальне відділення КНП "Новоград-Волинське міськрай ТМО".
Цього ж дня, під час візиту, Арсеній Пушкаренко та Тетяна Циба, спільно з В'ячеславом Авраменком, головою Новоград-Волинської районної ради Артуром Загривим та депутатом Житомирської обласної ради Олександром Ющенко відвідали м. Баранівку, де у міському Будинку культури ім. А. Пашкевича відбувся урочистий захід з нагоди Дня медичного працівника.
Очільники району та депутати привітали медичну спільноту Баранівської міської територіальної громади з професійним святом, подякувавши їм за невтомну працю, професіоналізм та виконання обов'язків, а також відзначили кращих працівників галузі охорони здоров'я грамотами та подяками Новоград-Волинської райдержадміністрації, районної ради та депутатського корпусу.
До привітань приєдналися заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Оханський та Баранівський міський голова Олександр Мігей. Урочистості продовжилися святковим концертом за участі творчих колективів.
 
 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/30-novini/10387-medychnykh-pratsivnykiv-pryvitaly-z-profesiinym-sviatom#sigProGalleriadfb1a98948
joomlamodniyportal.ru