Друк

Відвідали дитячі будинки сімейного типу

.

У Міжнародний день захисту дітей, 01 червня, голова Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Володимир Бойко, депутат районної ради, директор Новоград-Волинського лісгосп АПК Сергій Яремчук завітали до дитячих будинків сімейного типу родин:
Наталії Каратаєвої та Володимира Лобазова, які проживають у с. Городище, Новоград-Волинського району (8 дітей);
Антоніни Сідловської с. Гульськ, Новоград-Волинського району (7 дітей);
Людмили та Олександра Барбух с. Гульськ, Новоград-Волинського району (7 + 3 дітей власних);
Аліни та Віктора Корчака с. Владин, Новоград-Волинського району (9 дітей);
Наталії та Бориса Шидловських смт Мар’янівка, Новоград-Волинського району (7 дітей);
Ірини та Віктора Янчевських смт Мар’янівка, Новоград-Волинського району (7 дітей);
Жанни та Павла Щавлінських м. Новоград-Волинськ, в якій виховується 5 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та 3 власних дітей.
Познайомилися з усіма вихованцями, які навчаються у школах, а деякі відвідують дитячий садочок. Ці дітки оточені увагою, емоційною підтримкою, турботою та любов’ю. Для них створені всі умови для комфортного проживання.
Голова райдержадміністрації побажав усім сім’ям міцного здоров’я, успіхів у навчанні й здійснення усіх мрій, подякував батькам-вихователям за їх віддану працю і безмежну любов до дітей.
Батьки-вихователі у свою чергу зазначили, що всіх дітей вони вважають за рідних, а також похвалили їх за старанність, розповіли, що старші допомагають по господарству.
Діти радо поспілкувалися з гостями, ділилися своїми досягненнями в школі, різносторонніми творчими захопленнями, а також всі отримали з нагоди Дня захисту дітей солодкі подарунки, придбані спонсорами: Михайлом Лук’янчуком ТОВ «Верес», Русланом Повальчуком, власником магазину «Добриня» та Сергієм Яремчуком.
 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/30-novini/10250-vidvidaly-dytiachi-budynky-simeinoho-typu#sigProGalleria3f2c699c11
joomlamodniyportal.ru