Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/12.2015/RMC/19
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/12.2015/RMC/19
Друк

Засідання районного шкільного парламенту 21.12.2015 року

21 грудня 2015 року на базі районного методичного центру відбулося чергове засідання районного шкільного парламенту, в роботі якого взяли участь 24 старшокласники – лідери учнівського шкільного самоврядування.

На порядку денному засідання розглянуті такі питання: звіт лідерів про діяльність шкільних органів самоврядування за І семестр; обговорення плану роботи РШП на ІІ семестр 2015-2016 навчального року; підведення підсумків акції «80 тисяч пластикових кришечок – один протез для воїна АТО»; інформування про участь заступника президента у засіданні обласної ради старшокласників у м. Коростені, яке проходило 15 грудня 2015р.

Звіт з презентаційними матеріалами представили лідери Городницької, Пилиповицької, Орепівської, Ярунської, Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Таращанської, Івашківської, Поліянівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Слободороманівської гімназії. Представники Колодянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ознайомили з матеріалами діяльності шкільного врядування за допомогою мережі Інтернет, поміщеними в створеній групі одного з соціальних сайтів. Старшокласники Несолонської, Жолобненської, Косенівської, Гульської, Токарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кленівської, Великогорбашівської, Курчицькогутянської ЗОШ І-ІІ ступенів звітували традиційно, зачитуючи приготовлені тексти та розповідаючи про проведену роботу.
Основним недоліком практично всіх звітів було недостатнє інформування саме про самостійну практичну діяльність учнівського органу самоврядування, в основному звіти складалися з переліку та ілюстрування проведених традиційних виховних заходів по школах.
Учнівські і вчительські колективи з 18 навчальних закладів району вчасно організували і активно провели акцію по збору пластикових кришечок ініційовану членами РШП. Загальна кількість зібраного матеріалу 50728 штук. Детальніше:

Броницькогутянська

3800

Гірківська

7731

Городницька

2426

Великогорбашівська

900

Гульська

1023

Івашківська

400

Косенівська

1110

Поліянівська

1308

Новороманівська

6700

Курчицькогутянська

500

Несолонська

1990

Таращанська

1211

Токарівська

9000

Суховільська

2130

Чижівська

3000

Тупалецька

1560

Ярунська

4300

 

Слободороманівська

4639

Загальна кількість:    50728штук

Зібраний матеріал передано волонтерам організації «Новоград-Волинський SOS» 22 грудня 2015 року. Акція по збору пластикових кришечок продовжена. В учнів навчальних закладів, які не долучились до акції, є можливість допомогти воїнам АТО, які зазнали тяжких поранень. Інформаційні матеріали про діяльність волонтерської організації, про потребу в конкретних матеріалах, звіти про зібрану і передану допомогу, контакти волонтерів розміщені на сайті за посиланням http://n-v.infoclub24.com/
Перед учасниками засідання виступив Ігор Мельник представник Новоград-Волинської станиці Національної скаутської організації України Пласт. Він розповів про діяльність, історію та основні принципи організації, яка виховує, зазначивши що «Пласт» — національна скаутська організація України, мета якої сприяти всебічному патріотичному самовихованню української молоді на засадах християнської моралі, на свідомих, відповідальних та повноцінних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і на провідників українського суспільства. Серед шкіл району ініціативні виховники Орепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів почали впроваджувати в організацію виховної роботи елементи пластової методи та ідейних основ організації. Пластовий портал організації за посиланням в мережі Інтернет http://www.plast.org.ua/
Наступне засідання РШП відбудеться орієнтовно 11 лютого 2016 року.

{gallery}12.2015/RMC/19{/gallery}