Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/12.2015/RDA/9
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/12.2015/RDA/9
Друк

Подарунки від Святого Миколая

Серед зимових календарних свят день Святого Миколая займає особливе місце. Вважалося, що саме цей святий захищає людей від стихійного лиха, особливо на воді. Однак для сучасних дітей день Святого Миколая асоціюється з сімейним затишком, подарунками і, звичайно, передноворічними дивами.

За західними легендами, Миколай приносить подарунки всім дітям, а особливо він опікується малечею, яка обділена батьківським теплом і щедротами долі. Отож, не дивно, що дітлахи з нетерпінням чекають цього дня. І чекають не даремно.

До Дня Святого Миколая, 21 грудня голова райдержадміністрації Володимир Михнюк та його заступник – Наталія Даниленко привітали з цим чудовим дитячим святом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які проживають у с. Гульськ та с. Городище.

У Гульську отримали подарунки троє прийомних дітей сім'ї Герасимчуків та вихованці двох дитячих будинків сімейного типу, мами-виховательки яких - Антоніна Сідловська (виховує 6 дітей) та Тетяна Ковчан (виховує 8 дітей).

У с. Городище подарунки передано десятьом дітям будинку сімейного типу, батьки-вихователі якого – Караєва Наталія та Лобазов Володимир.

В свою чергу, діти продемонстрували свої таланти, зокрема музичні - вміють грати і на синтезаторі, і на фортепіано, і на гітарі.

Завітали з подарунками також і до сімей загиблих учасників антитерористичної операції, що в Гульську.
«На жаль, ми не можемо повернути вам тата, але знайте, що ми, як влада, завжди з вами і допомагаємо та будемо допомагати чим зможемо», - з такими словами звертався Володимир Михнюк до двох синів загиблого Юрія Чечета – Ярослава та Олександра та до Богдани та Олександра – дітей Богдана Луцька

Всі діти, позбавлені батьківського піклування, діти-сироти, діти-переселенці, діти загиблих учасників АТО, а також діти, що перебувають на лікуванні в міськрайТМО в дитячому відділенні та дитячому інфекційному відділені до Нового Року обов'язково отримають свої подарунки.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

{gallery}12.2015/RDA/9{/gallery}