Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/12.2015/RMC/11
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/12.2015/RMC/11
Друк

Обласна виставка-конкурс «Зимова казка»

Кожен Новий Рік – це особливе свято, повний чарівності, таємничості, мерехтіння пухнастої мішури на ялинці і блиски бенгальських вогнів на ялинкових іграшках – кулях, зірках, дзвіночках.

Додати в казкову і дивну атмосферу ще більше радості і веселощів, беручи безпосередню участь у створенні новорічного настрою, дуже просто. Можна зробити новорічні прикраси своїми руками та прикрасити ними будинок, придумати і змайструвати іграшки для красуні-ялинки, зшити яскраві, оригінальні вбрання і зробити найрізноманітніші маски – знайте, Ваша фантазія не має кордонів і меж!

З метою виховання духовної культури особистості, шанобливого ставлення до українських звичаїв та традицій, популяризації декоративно – прикладних видів творчості серед учнівської молоді Житомирщини з 9 по 10 грудня 2015 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради було проведено 5 обласну виставку-конкурс «Зимова казка».

В заході взяли участь 27 делегацій з 20 районів та 5 міст області.
«Зимова казка» зібрала юних майстрів-чарівників, що вміють власноруч створювати красу та затишок в оселі. Серед конкурсних робіт, представлених в семи номінаціях: поважні, колосисті Дідухи, що зайняли чільне місце на виставці; легкі підвісні конструкції солом'яних павуків, які покручувались модулями, створюючи хореографічні композиції; урочисті різдвяні зірки та вінки; дивакуваті їжаки; різнокольорові ялинкові іграшки; таємничі маски та веселі декоративні ялинки. З передчуттям наближення свята, учасники заходу та гості розглядали творчі доробки.

Конкурсні роботи діти виготовили з різних матеріалів. Всесвітня тенденція переваги використання екологічних матеріалів відобразилась на «казкових» творіннях учасників. Юні майстри підтвердили думку, що навіть традиційна ялинка може перетворюватися у дещо незвичайне. Завдяки дитячій фантазії форми для різдвяних вінків та ялинок були створені з трави, соломи, гілок, ниток, стрічок та декоровані самими звичайними природними матеріалами: гілками, квітами, шишками, фруктами, овочами, листям, насінням, спеціями.

Під час заходу працювала творча майстерня, де всі бажаючі могли долучитися до виготовлення вітальних листівок воїнам АТО.

Члени журі відмітили високий рівень конкурсних робіт та креативного підходу у виконанні практичного завдання, яке було запропоновано у вигляді літературних, поетичних та прозових уривків. Під час захисту конкурсанти демонстрували авторську роботу та розповідали про основні етапи її створення.

В командному заліку І місце зайняла команда м. Житомира;
ІІ місце - Новоград-Волинського району;
ІІІ місце – Коростишівського району.
Команду від районного центру творчості, спорту та туризму учнівської молоді представляли учні: Киянської, Токарівської, Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. та Стрієвської ЗОШ І-ІІ ст.

Вітаємо переможців:
Абсолютна перемога в номінації – різдвяні вінки у Мельник Тетяни, учениці 9 класу Киянської ЗОШ І-ІІІ ст.;
Абсолютна перемога в номінації – різдвяні зірки у Деюн Анастасії, учениці 11 класу Токарівської ЗОШ І-ІІІ ст.;
ІІ місце в напрямку - дідухи отримала вихованка РЦТСТУМ Герасимчук Леся;

Диплом «За втілення творчого задуму» в номінації – декоративні ялинки у Яворської Лідії, учениці 9 класу Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст.;
Диплом «За творчий задум» отримала учениця 10 класу Киянської ЗОШ І-ІІІ ст. Пархоменко Катерина в номінації - павуки та їжаки;
Диплом «За втілення творчого задуму» в номінації – новорічні маски в учениці 8 класу Стрієвської ЗОШ І-ІІ ст. Недзельської Катерини;

Щиро бажаємо ВАМ діти:
Дружби, радості і сміху,
Нових звершень, сил, успіху,
Життя в щасті і в ладу,
Ми Вам щиро бажаємо
У наступаючому році!

Користуючись нагодою, хочу висловити щиру подяку всім тим, хто брав участь у наших різноманітних конкурсах, виставках, змаганнях та заходах. Сподіваюся на нашу подальшу співпрацю, бажаю всім успіхів у професійній діяльності, щастя, здоров'я та гарного настрою.

Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Ваші серця будуть зігріті любов'ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий - 2016 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаємо щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!
Миру та злагоди ВАМ в Новому році!

В. Подкаура директор РЦТСТУМ

{gallery}12.2015/RMC/11{/gallery}