Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/12.2015/RMC/10
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/12.2015/RMC/10
Друк

Волейбол: кращі з кращих

Переможці зональних змагань з волейболу команди юнаків Городницької, Барвинівської, Орепівської, Пилиповицької, Токарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Слободороманівської гімназії розіграли звання чемпіона в просторому залі Пилиповицької школи.

Команда Городницької ЗОШ (вчитель Ксенз О.А.) впевнено перемогла команди Пилиповицької та Токарівської ЗОШ з рахунком 2 : 0. У другій підгрупі гімназисти (вчитель Павлюк Ю.М.) також з рахунком 2 : 0 перемогли суперників з Барвинівської та Орепівської шкіл. У фіналі більш досвідчена команда Городницької школи святкувала перемогу (2 : 0). У зустрічі за ІІІ місце школярі Токарівської ЗОШ (вчитель Чижевський Ю.П. виграли у волейболістів з Барвинівки (2 : 0).

У дівчат у фінальну частину потрапили команди Броницькогутянської, Киківської, Колодянської, Токарівської, Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Слободороманівської гімназії.
Команда Броницькогутянської ЗОШ (керівник гуртка Шостак І.В.), на шляху до фіналу, перемогла дівчат з Колодянської (2 : 0) та Киківської (2 : 1) шкіл. Токарівські волейболістки (вчитель Чижевський Ю.П.) зустрілися з суперницями зі Слободороманівської гімназії (2 : 0) і Ярунської школи (2 : 1).

У фіналі гостра боротьба точилася впродовж всієї зустрічі і лише в третій партії перемогу виборола команда з Броницької Гути.

Серед школярів ЗОШ І-ІІ ступенів перемогу святкували юнаки Таращанської ЗОШ (вчитель Костюк В.В.), друге місце у школярів Великогорбашівської ЗОШ (вчитель Денисюк М.П.). У трійку призерів потрапили учні Кленівської ЗОШ (вчитель Ковальчук О.А.).

Серед дівчат найкраще зіграли та посіли І місце волейболістки Кленівської ЗОШ. Друге та третє місця розділили відповідно команди Гірківської ЗОШ (вчитель Пелех В.І.) та Яворівської ЗОШ (вчитель Фурманенко П.І.).

Переможці та призери змагань відзначені грамотами та грошовими заохоченнями.

Новоград-Волинський РМЦ

{gallery}12.2015/RMC/10{/gallery}